Akbank %0 faizli ihtiyaç kredisini Trendyol'dan veriyor! İşte şartlar

Akbank %0 faizli ihtiyaç kredisini Trendyol'dan veriyor! İşte şartlar
Akbank’tan alışverişlerinizi kolaylaştıracak bir ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Trendyol’dan yapacağınız her alışverişinizi bu alışveriş kredisi ile birlikte hem kolay hem de hızlı bir şekilde ödeyebileceksiniz.

Akbank’tan 0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Akbank Alışveriş Kredisi ile Süper İndirim Günleri’nde Trendyol’dan yapacağınız alışverişlerinize ait ödemeleri kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceğiniz duyuruldu. Akbank’ın resmi internet sitesinde detaylar yayımlandı. İşte haberin detayları…

Akbank’tan ihtiyaç kredisi

Akbank Alışveriş Kredisi ile birlikte Süper İndirim Günleri’nde Trendyol’dan yapacağınız alışverişlerinizi bu kredi sayesinde ödeyebilirsiniz. Krediyi tercih edenler alışverişlerini ödeme anında 36 aya kadar taksitlendirebiliyor. Akıllı telefon, bilgisayar, tablet gibi ürünler başta olmak üzere her türlü alışverişlerde uygun faiz oranları ve esnek taksit imkanı bulunuyor. Ödeme sonrasında Akbank müşteri numarasını ya da T.C. kimlik numaranızı girerek, Akbank şifreniz ile ödemenizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Akbank şifrenizi unuttuysanız; “Şifre Al” butonunun şifrenizi hemen alabilirsiniz.

İhtiyaç kredisi detayları

Akbank Direkt Öde seçeneği ile alışveriş kredisi fırsatından sadece Akbank'lı olanlar yararlanabiliyor. Direkt Kredi ile 500 TL- 50.000 TL arasındaki alışverişlerinizi 36 aya varan vade seçenekleriyle birlikte ödeyebilirsiniz. Alışveriş kredilerinin 5.000 TL ve altındaki cep telefonlarında 12 ay, 5.000 TL üzerindeki cep telefonlarında da 3 ay, bilgisayar alımlarında 12 ay, tablet alımlarında da 6 ay vade ile sınırlı olduğu, yasal vade sınırı olmayan ürünlerde de kredi vadesinin 36 ayı geçemeyeceği belirtiliyor. Bankanın yasal mevzuat çerçevesinde vade sınırını değiştirebileceği de belirtiliyor.

Kampanya kapsamında kullanılan kredilerde sigorta ve tahsis ücreti alınmadığı bildirilirken, sipariş iptal ve iadelerinde standart prosedürün geçerli olduğu da belirtiliyor. Siparişinizin iptal ya da iadesi durumunda kredinizin kapanmış sayılmayacağını, krediden vazgeçmek gibi bir talebinizin olması durumundan banka ile bireysel olarak iletişime geçmeniz gerekiyor. Alışverişin yapıldığı tarihten kredi kapama tarihine kadar oluşan faiz sorumluluğu da krediyi kullanan kişiye ait oluyor. Akbank sıfır faizli ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylı bilgileri bankanın resmi internet sitesinde belirtilmektedir.